Sikeres ismerkedés és csajozás

Akkor is ha

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Zárva vannak a pub-ok és szórakozóhelyek

Csak maszkban lehet kilépni az utcára

Kijárási korlátozás van

ingyenesen letölthető videótréning

1. Videó: Gondolkodásmód

Miért megy egyeseknek nagyon jól az ismerkedés most? 2 tipp, ami garantálja a sikered a csajozásban.

2. Videó: Ismerkedés írásban

Mit írj a nőknek, hogy válaszoljanak is neked?

3. Videó: Randizás

Hogyan randizz sikeresen járványhelyzetben?

Rengeteg emberben felmerül az a kérdés, hogy ha otthon kell lenni, nem lehet kimozdulni akkor mégis hogy ismerkedjek, randizzak bárkivel is?! Maradjak remete és várjak hátha elmúlik ez az egész?
Nők és férfiak ezekben az időkben is szeretnének kapcsolatokat kialakítani. Ez nem szűnt meg, ebben biztos lehetsz!

Sőt... A nők most még jobban vágynak egy partnerre, mint korábban. Főleg olyanra, aki jól tudja kezelni ezt a helyzetet...

Az elmúlt hónapok alatt azt vettem észre, hogy most covid alatt a nők SOKKAL jobban reagálnak a közeledésre, mert nincs, buli, mozi kávézó stb… és egyszerűen kevesebb inger, kevesebb kaland, kevesebb izgalom éri őket. Most olyan lányok is felmennek internetes társkeresőre, akik egyébként nem tennék. Ezt érdemes ezt az időszakot kihasználni.

Felejtsd el az otthoni sopánkodást és az unalmasan töltött estéket!

Ez az időszak AZ EGYIK LEGJOBB az ismerkedésre. Ezt komolyan mondom! Az összes aktív kliensem egyet ért ebben!

Rólunk írtátok

Vásárlói Vélemény
4,9 194 értékelés alapján
5 ★
93% 
180
4 ★
7% 
14
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
A
2022. 11. 05
Anonymous
Hungary Hungary

Hasznos, lényegretörő, könnyen emészhető

Akinek nehezen megy az ismerkedés és elkezdi csinálni a tréninget, szinte biztos ,hogy kimozdítja majd abból a mederből amiben van.

A
2022. 10. 24
Anonim
HU HU

Összeszedett, hasznos dolgok hangzanak el

Összességében egy jól összeszedett anyag szerintem. Olyan információk hangzanak el, amik bárki számára hasznosak lehetnek. Mindenképp pozitív tapasztalatokat lehet szerezni! Köszönet érte!

A
2022. 10. 23
Anonymous
Hungary Hungary

Azt gondolom ez egy jó oktatóanyag

Még csak az elején tartok pár modult ismertem meg, viszont az ott elhangzottak többségét sikeresen hasznosítom, változott a hozzáállásom a csajozással kapcsolatban, remélem a késöbbiekben ahogy a modulokkal haladok komolyabb sikereket is el tudok érni, mellesleg tetszik az előadás stílusa.

A
2022. 10. 12
Anonymous
HU HU

Nem módszert kaptam, hanem egy új hozzáállást, nézőpontot.

Két gyönyörű nő is volt az életemben, akik csak a verbális bénázásom miatt nem lettek hosszú kapcsolatok. Múlt héten mindkettőt megkerestem, s azóta napi kapcsolatban vagyunk, beszélgetünk. Az egyik életem nagy Ő-je. Aki imádja az új "én"-em. Én meg Őt!

A
2022. 10. 11
Anonymous
Hungary Hungary

Nagyon meg vagyok elégedve, elméletbe már sokkal többet tudok de a gyakorlat még hátra van és az a nehezebb része a dolgoknak.

A
2022. 10. 11
Anonymous
Hungary Hungary

Lényegretörő, viszont könnyen érthető a tréning mondanivalója, és bizony ráébresztett arra, hogy csak rajtam múlik az eredményessége, nincsenek "csodapirulák"!

Szerintem az a legjobb benne, hogy a videók max 20-30 percesek, és folyamatosan fenn tudják tartani a figyelmemet! Valamint, ha újra meg akarom nézni nem tántorít el a hosszúsága. Ráadásul nagyon tömör, velős a mondanivalója, és figyelemfelkeltő a stílus is. Nagyon tetszik, hogy nem a nőkön van a fókusz, hanem magunkon, önmagunk fejlesztésén. Tetszik, hogy a tréning anyagi vonzatához olyan összeget kalkuláltál, ami nagyban befolyásolt abban, hogy elkezdjem, hisz mit veszíthetek? Tetszik, hogy előbb értéket adsz a facebook ingyenes videókkal, és utána kérsz érte ellenértéket attól, aki ezt komolyabban gondolná, de ekkor is a földön maradsz az összeggel kapcsolatban. Tényleg azt érzem, hogy az igyekezeted arra irányul, amit elmondtál több videódban, hogy aki komolyan akarja a változást, annak tényleg ne a pénz számítson, több más hasonló témájú tréninggel ellentétben. Éshogy tényleg elhigyjük, hogy a nőknél sem a pénz számít elsősorban. Több témában hasonlóan gondolkodtam eddig is a nőkről mint te, de volt jópár vakfoltom, amit most a videóid helyretettek, és úgy érzem végre meg tudom lépni azokat a változásokat magammal kapcsolatban, amiket már jó ideje halogatok. Szóval csak így tovább várom a következő videókat! 🙂

NC
2022. 10. 10
Norbert C.
Hungary Hungary

Úgy érzem elindultam a változás útján, több mindent már másképp látok és teszek.

Hogy tetszik a tréning? Nagyon tetszik a tréningben, hogy gyakorlati, kézzel fogható tanácsokat ad és megjelenek én mint egyén a tréningben. Milyen változásokat tapasztalsz magadon a trégning hatására? Úgy érzem megváltozott a szemléletmódom, az eddig berögzött dolgok kezdenek leomlani. Eddig milyen sikereket értél el a tréning hatására? Elkezdtem megfigyelni a nőket és keresni azokat a helyzeteket, amikor idegeneket szólíthatok meg és tehetek nekik megjegyzéseket, véleményeket mondhatok. Miért pont erre a tréningre/témára esett a választásod? Már az első bemutatkozó videónál nagyon megfogott Ádám magabiztossága és határozottsága. Bátran ajánlom mindenkinek aki elhatározta, hogy elindul a változás útján és ezért kész lépéseket tenni. Köszönöm szépen! Jó éjszakát! Üdv: Norbi

A
2022. 10. 10
Anonymous
Hungary Hungary

Fasza

Könnyen érthető

Ádám circle

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

RólAM

Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója, ismerkedési tanácsadó és coach. Több, mint 14 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással. Heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is. Büszkén mondhatom, hogy évente 5-6 kliensem jegyzi el vagy veszi feleségül a barátnőjét.

Amellett, hogy magam is több ezer nőt megszólítottam és több száz randim volt, a klienseim ismerkedésének hétről-hétre szem- és fültanúja vagyok.  A legtöbb ember egy életen át nem lát annyi férfi-női interakciót, mint én egy hónapban. Az ebből származó gyakorlati tapasztalatokat szeretném neked itt átadni.

Add meg az e-mail címed, hogy el tudjuk neked küldeni a videókat!

ingyenesen letölthető videótréning

HOGYAN LEGYÉL SIKERES A csajozásban?

Close Menu
×
×

Cart

A 3 legfontosabb szabály a gyönyörű és intelligens nők meghódításához

e-book

490 ft helyett most megkapod

add meg az e-mail címed, hogy el tudjuk küldeni