Intelligens kezdeményezés

Online tréning, ami megtanít, hogy hogyan KezdeményeZZ vonzó nőknél csajozószövegek, trükkök és PUA módszerek nélkül

Mi az az intelligens kezdeményezés?
Egy online oktatóanyag Arról, hogy Amikor meglátsz egy számodra vonzó nőt...

1. Hogyan menj oda és mit mondj/mit írj

2. Hogyan folytasd a beszélgetést

...Úgy, hogy legyen folytatás: RAndi, később Kapcsolat, esetleg kaland.
Mit ad aZ Intelligens kezdeményezés?

A legjobban működő kezdeményezési Formák

REjtett kamerás felvételek

15 év ismerkedési tapasztalata sűrítve

Visszajelzések a tréningről

Vásárlói Vélemény
4,9 57 értékelés alapján
5 ★
89% 
51
4 ★
11% 
6
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
A
2024. 05. 04
Anonymous
HU HU

A tréning tetszik jóval nagyobb önbizalmat tudhatok be magamnak, felkészültebb és hatékonyabb vagyok a különböző helyzetekben.

A termék ideális, teljes mértékben eltudom sajátítani azt a tudást amit kaptam Ádámtól. Nem tartottam magam kezdőnek, viszont hogy részletekre van bontva az ismerkedési fázisok, így már jobban tudom kezelni a kapcsolatokat a nőkkel. Mondhatni hogy rövidült az ismerkedés ami hasznomra vált, tovább tudok haladni. Az elért eredmények Ádámnak tudható be. 🙂 Mindig van hova fejlődni, köszönöm hogy ilyen részletesen taglalod a témákat ami a legtöbb tréningből hiányzik. Az interneten figyeltem fel a tréningre, ha marketing oldalról nézem szuper a belépő, ezért is választottam Ádámot, hiteles embernek tartom. Amit egy kicsit hiányolok hogy több élő videó is lehetne a különböző helyszíneken (éjszakai ismerkedés) persze a technika nehezen szűri ki a háttérzajokat. Amit még kaptam Ádámtól a különböző önfejlesztő könyvek helyes megválasztása is sokat segít. Köszönöm még egyszer 5 csillagot adok. Üdv.

PE
2024. 02. 21
P E.
HU HU

Nyitás bárhol, bármikor

Nagyon hasznos, hogy ennyi szituáció ki van elemezve! Nekem nem csak a csajozásban, hanem idegen emberekkel való kapcsolatteremtésben segített

PE
2024. 02. 21
P E.
HU HU

Nyitás minden szituációban

Nagyon sokat lehet tanulni a kielemzett szituációkból! Szinte bárhol bárkivel lehet és nem csak nőknél, hanem idegen emberekkel is javult a kapcsolatteremtésem!

NT
2024. 01. 18
Novák T.
Hungary Hungary

Nagyon hasznos.

Nagyon tetszik az anyag csak ajánlani tudom bárkinek aki egy kicsit is komolyan gondolja az ismerkedést.

A
2024. 01. 07
Adrián
HU HU

Hasznos

Nagyon jók az oktató anyagok. A videók részletesek, szemléletesek.

GE
2023. 12. 05
Géczy E.
Hungary Hungary

Nézőpont

Nagyon jók az oktató anyagok szemléletesek . És nagyon jó hogy vissza lehet őket nézni

Z
2023. 10. 08
Zoli
Hungary Hungary

Megérte.

Rendkívül hasznos, szemléletformáló anyagok. A legnagyobb részét többször is megnéztem, jól jött egyes modulokat újra ismételni. Mindenképpen megérte az árát.

J
2023. 06. 07
Joci
Hungary Hungary

.

Szerintem nagyon hasznos. Sokat lehet tanulni belőle.

Hányszor volt már olyan, hogy megláttál valahol egy gyönyörű nőt,

és azt gondoltad, hogy...

Legszívesebben úgy odamennék hozzá, beszélgetnék vele. Bárcsak összejönnék vele!

Aztán rájöttél, hogy fogalmad sincs, hogy Hogyan kezd el, mit mondj, mit írj neki, tele vagy kétségekkel és Még izgulsz is…

Nyugi, ezzel nem vagy egyedül!

Ezzel az oktatóanyaggal lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy minden szituációban:
nappal utcán, plázában, indirekten, direkten, éjjel discoban, pub-ban, internetes társkeresőn, ülő, álló, mozgó nőnél hogyan tudsz

manipulatív trükkök, és csajozószövegek nélkül

Könnyen és egyszerűen kezDeményezni.

A legszebb nőknél is működik

Ezekkel a kezdeményezési formákkal sokkal szebb lányoknál is lesz esélyed.

Nem csajozószövegeket kapsz

Nem csajozószövegeket, hanem egy alkalmazható modellt kapsz az egyes szituációkra. Azt, hogy egy-egy lépésen belül mit mondj azt magadra, a lányra és a helyzetre kell szabni, de ezt pontosan el fogjuk mondani, hogy hogy csináld.

Egy Hiteles tanácsadótól

Wieszt Ádám Magyarország egyik legkeresettebb (ha nem a legkeresettebb) magán ismerkedési tanácsadója. 15 év, több ezer megszólítás és több száz randi tapasztalatával.

Szűkszavúak és teljesen kezdők is el tudják sajátítani

Szándékosan azokat a megközelítési szituációkat válogattuk be az oktatóanyagba, amelyeket akkor is el tudsz sajátítani, ha teljesen kezdő, visszahúzódó vagy szűkszavú vagy.

A gyakorlatban is megmutatjuk

Minden szituációhoz rejtett kamerás felvételen is megmutatjuk az elméletben elhangzott lépéseket.

Átlagosan 15-20 perces modulok

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb embernek kevés az ideje, úgy állítottuk össze az anyagot, hogy a modulok rendkívül lényegre törőek legyenek. Hagyjuk a mellébeszélést és a körítést! Egy modul átlagosan 15-20 perc hosszú.

adam-removebg

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

RólAM

Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója és szakmai felelőse. Ismerkedési tanácsadó és coach. Most már több, mint 15 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással. Heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is. Büszkén mondhatom, hogy évente 5-6 kliensem jegyzi el vagy veszi feleségül a barátnőjét.

Amellett, hogy magam is több ezer nőt megszólítottam és több száz randim volt, a klienseim ismerkedésének hétről-hétre szem- és fültanúja vagyok.  A legtöbb ember egy életen át nem lát annyi férfi-női interakciót, mint én egy hónapban. Az ebből származó gyakorlati tapasztalatokat szeretném neked átadni.

Mi ez az oktatóanyag?

EZ NEM EGY Hagyományos Pick Up artist (PUA) ANYAG

Ha játszod a macsót, a magabiztos mindent legyőző férfit az a nőknek 1 másodperc alatt lejön. Emiatt ez a tananyag alapjaiban NEM erre épít. Sokkal inkább arra, hogy ha valamiben gyengék vagyunk, azt merjük felvállalni. Hidd el, hogy ez sokkal vonzóbb egy nőnek, mintha játszanál egy szerepet.

Az, hogy “megtanítunk hipnotikusan csábítani”, “egy nap után nőcsábász leszel”, “olvass a nők gondolataiban” ígéretek egyszerűen nem működnek! Azokról a logikusnak hangzó elméletekről, hogy egy nő fejében mikor mi játszódik le nem is beszélve… Például, aki ismer az tudja, hogy a “shit teszteket” a világ legnagyobb marhaságának tartom!

Nem trükkökre, viccekre és bohóckodásra tanít meg

Az interneten rengeteg olyan videót láthatsz, ahol valamilyen trükkel, vicces megjegyzéssel odamennek lányokhoz és megszerzik a számukat, vagy egyéb kontaktjukat. Telefonszámokat valóban szerezhetsz így, de… Ezeknek legtöbbször az az eredménye, hogy a lánynak a szöveg és a helyzet szórakoztató, meg is adja a számát, de igazából nem akar tőled semmit.

Nem az a célunk, hogy csak a “jó szöveg” miatt álljanak veled szóba. Látniuk kell, hogy intelligensen, őszintén meg tudod közelíteni őket és nem csak szórakozol.

Lássunk egy Példát!

A felvételen az egyik kedvenc Módszerem, a Nappali Direkt ismerkedés, ami Természetesen része az Intelligens Kezdeményezés oktatóanyagnak.

1. Váratlan! Ellentétben az éjszakai szórakozóhelyes ismerkedéssel az utcán nem számítanak leszólításra. Nem is gondolnád, ez mekkora lépéselőnyt jelent.

2. Sokkal szebb nőknél lehet itt esélyed! Az egyik ügyfelem gyakran mondja: A nappali ismerkedés ott kezdődik, ahol az internet és az éjszaka véget ér. Itt sokan modellekkel, szépségversenyzőkkel randizgatnak, akiknél neten, vagy éjszaka semmi, vagy csak nagyon kevés esélyed lenne! Ezt bárki megerősítheti! Legtöbbek számára ez a legfőbb vonzereje a nappalnak!

3. Sokkal kedvesebbek a lányok! A legrosszabb dolog, amit itt kaphatsz, a “bocs, de van barátom”, vagy a “bocs, de sietek”!

4. Stabilabb párkapcsolat! Azok a párok akik nappali ismerkedésben találkoztak, sokkal stabilabbak, mert a lány szemében már elejétől fogva benne van, hogy te egy igazi férfi vagy, mert ha nem lennél, nem így közelítetted volna meg őt. Ez egy erős pozitív pre-koncepciót ad a lánynak!

5. Gyors! Egy két perc alatt le tudtok beszélni egy találkozót, és el tudod kérni a telefonszámát!

6. Sokkal kényelmesebb! Nem kell hajnalig buliznod, egy hangos, zsúfolt helyen!

7. Olcsóbb! Akár egy egész napot is eltölthetsz utcákon, bevásárlóközpontokban, nagyobb tereken, ismerkedés közben, úgy hogy egy forintodba sem kerül!

Figyelem!

A felvételen esetlegesen látható “bizonytalanság”, “zavarodott beszéd” szándékosan történik. Mert a számtalan módszer közül Ádám ezt találta az egyik leghatékonyabbnak!

Ez azt jelenti számodra, hogy akkor is el tudod sajátítani és akkor is piszkosul hatékony tudsz lenni, ha teljesen kezdő vagy és izgulsz.

Pontosan Mi van a tréningben?

Bevezetés

Itt elmondok pár tippet arról, hogyan tudod legjobban hasznosítani az anyagban elhangzottakat, illetve mi az a 2-3 hiba, amit a legtöbb ügyfelem elkövet, amikor elkezdi tanulni az ismerkedést! Ez a rész segít, hogy Te ne tartozz közéjük!

Alapok

Mielőtt belecsapunk a közepébe, megalapozzuk a folyamat sikerét. Itt ismertetlek, az ismerkedési típusok összes létező formájával, és hogy melyiket, mikor használd.

A direkt és az indirekt ismerkedés: Melyiket mikor használd?

Mi az a két alapvető ismerkedési mód, ahogy megközelíthetsz egy lányt? Legtöbben vagy csak direktezni, vagy csak indirekten szeretnek ismerkedni, sokan pedig azt sem tudják mi mit jelent. Rengeteg anyag elmondja mik ezek elméletben, de arról nem mond semmit hogy milyen helyzetben melyiket érdemes használni. Itt megtudod, mikor melyiket használd, hogy a leghatékonyabb legyen az ismerkedés.

Direkt ismerkedés nappal

Megmutatom, hogy ha nappal séta közben, a vonatra várva vagy bármikor amikor teszed a dolgod kezdeményezni szeretnél egy lánynál lépésről-lépésre mit kell tenned, mire figyelj és mik az alapszabályok!

Indirekt ismerkedés

Pár szót a rejtett felvételről: Rengeteget forgattunk és végül a felvétel, amit beválasztottunk ebbe a modulba bár nem a legjobb minőségű és először ki is akartuk törölni, de a szerkezete és a tartalma annyira tanulságos, hogy vétek lett volna nem kiadni. Hiába zárok egy lányt, hogyha abból nem lehet tanulni… Ebben benne van minden, ami egy jó indirekt ismerkedéshez kell, úgyhogy vonaton, metrón, villamoson, nem lesz ezzel több gondod. A rejtett felvétel bemutatása előtt rendszerbe szedtem a lépéseket, hogy érthetőbb legyen, utána pedig jön az elemzés! Minden rendszer lényege, hogy másolható legyen, itt is erre törekedtem!

Éjszakai ismerkedés

Bár nem a kedvencem az éjszakai ismerkedés és csak ritkán szoktam javasolni, rengeteg embert érdekelt, ezért végül készült erről is egy modul. Itt a lehető leggyakorlatiasabban tanítom meg a kedvenc éjszakai ismerkedős módszereimet, amiket már évek óta sikerrel alkalmazok én is és a diákjaim is.

Internetes ismerkedés társkeresőn

A legnépszerűbb ismerkedési forma. Valószínűleg azért mert kényelmes, és nem kell hozzá nagy bátorság. Mégis a legtöbb ember nagyon rosszul csinálja, és bármilyen nő megmondhatja, hogy a legtöbb férfi baromi béna szöveget ír a csajoknak! Ehhez próbáltam a lehető legjobb tippeket, és persze példákat mutatni, hogy az első 4-5 levél gond nélkül menjen. Utána már nincs nehéz dolgod.

Hogyan kezdeményezz, ha a lány a barátnőjével van?

A legtöbb embernek sci-fi, sokan nem is ajánlják. Én is csak haladóknak, de sokan kérdezik, mit csináljunk, ha a lány a barátnőjével sétál és úgy kell megállítani. Bemutatjuk, hogy ez sem lehetetlen. Rejtett kamerás videó, és persze komment, majd az elméleti útmutató!

Hogyan szólítsd meg ha ül?

Sok embernek nehézséget okoz az a szituáció, amikor az illető hölgy ül. Nem véletlenül. Van pár apróság, ami kulcsfontosságú ezekben a szituációkban. Itt egy padon ülő lányt szólítottam le Pesten Kelenföldön. A modul elméleti részében elmagyarázom, hogy mikre kell odafigyelned, ha utánam akarod csinálni.

EZT IS AZONNAL ELÉRED!

ismerkedÉS pultus, eladó, fodrász vagy masszőr csajokkal!

Csinos puloslány? Egy gyönörű fiatal eladó a boltban?

Ebben az új modulban elmondom, hogy hogyan lehetséges sikeresen megismerkedni azokkal a lányokkal, akikkel szinten minden vevő vagy vendég kikiezd (vagy ki akar kezdeni)!

ingyenes bónuszok a tréninghez

bónusz #1

Hogyan győzd le a közeledési pánikot és legyél megállíthatatlan

Kiemelt modul az “Ismerkedés Pszichológiája” még ki nem adott tréningünkből.

bónusz #2

Ismerkedés maszkban - COVID19

Sokakban felmerül az a kérdés, hogy jó-jó, de ha maszkot kell hordani, akkor hogy menjek oda egy lányhoz. A videóban elmondom, hogyan kezeld ezt a helyzetet. Ha kipróbálod látni, fogod, hogy ugyanúgy (sőt néha még jobban is) működik a maszkos megszólítás.

bónusz #3

Extra rejtett kamerás felvételek

Összesen még 6 videó. Kitérünk arra, hogy ha inkább csak kalandot keresel, akkor hogyan szexchat-elj egy lánnyal. Mindez példával, elemzéssel (2 videóban). Mutatunk még rejtett kamarás videókat olyan nem forgatókönyv szerinti szituációkról, amit meg fogsz tapasztalni ha gyakorolsz (pl. mit mondj ha barátja van). Sőt egy magán kliensemről is fogsz videót látni, hogy lásd, nem csak az oktató képes megcsinálni az elhangzottakat.

Hogyan kapod meg a tréninget?

1. MegveszEd

Kattints a lenti "Megrendelés" gombra. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, ahol a szokásos adatokat kell kitölteni (név, cím, e-mail, stb.). A tréning árát bankkártyával tudod kifizetni.

2. Belépsz

A vásárlás során automatikusan elkészül a fiókod. Az e-mail címeddel és a jelszavaddal bejelentkezel az Intelligens Ismerkedés oldalán, ugyanúgy ahogy például az e-mail vagy facebook fiókodba.

3. Tanulsz a videókból

Eléred az oktatóanyag videóit és még számos bónusz oktatóanyagot is.

Örökös hozzáférés az oktatóanyaghoz

Ha egyszer megvetted, onnantól a tiéd! Olyan mintha egy könyvet vennél. Bármikor hozzáférhetsz az anyaghoz az Intelligens Ismerkedés fiókodban. Ha esetleg bármilyen technikai problémád lenne a hozzáféréssel, az ügyfélszolgálatunkon ezt jelezheted és rövid időn belül megoldjuk a problémát

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett csak jelezd ezt és úgy tekintjük, mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

Megrendelés

Intelligens Kezdeményezés

Online tréning

ONLINE TRÉNING, AMI MEGTANÍT, HOGY HOGYAN KEZDEMÉNYEZZ ÉS FOLYTASD A BESZÉLGETÉST INTELLIGENS MÓDON A SZÁMODRA VONZÓ NŐKKEL

+
Bónuszok

Ha bármi miatt nem vagy elégedett jelezd ezt e-mailben, Facebookon vagy telefonon és úgy tekintjük mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

11 990 ft

Nem ezért fogod megvenni, DE...

Minden egyes megvásárolt Intelligens Kezdeményezés tréning árának 10%-át a Gyermekétkeztetési Alapítványnak utaljuk!

GYAKRAN ismételt kérdések

Ha további kérdésed van szívesen segítünk. Keress minket az hello@intelligensismerkedes.hu címen vagy az Intelligens Ismerkedés Facebook oldalán.
  1. Kattints a “Megrendelés” gombra.
  2. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, itt kitöltöd a szokásos adatokat, amik a megrendeléshez kellenek (név, cím, e-mail cím, stb.)
  3. Bankkártyás fizetéssel kifizeted a tréning árát.
  4. Pár percen belül elérhetővé válik számodra az anyag az oldalon a fiókodban. Ennek pontos részletiről e-mail-t is kapsz.

Jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a tréninget.

 

Ez ma a leggyorsabb és legbiztonságosabb online fizetési mód. Két online fizetési partnerrel dolgozunk:  Paylike Payment Zrt. és a Stripes. Mindkét szolgáltató a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló szervezet.

 

Ha nem tudod bankkártyás fizetéssel kifizetni a megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Indokolt esetben egyéni elbírálat alapján más fizetési mód is lehetséges.

  1. Először is, az oldalunkon SSL titkosítás van, mint a legtöbb  modern weblapon. Ez azt jelenti, hogy ha Te beírod a bankkártya adataidat, azt nem tudják megszerezni/lehallgatni, mert titkosítva közlekedik az Interneten. Az Intelligens Ismerkedés bankkártyaadatokat nem tárol és nem ad ki senkinek.
  2. A bankkártyádat nem mi, hanem hivatalos, a Magyar Nemzeti Bank által ellenőrzött fizetési szolgáltatók terhelik meg. Ilyen például a Stripe, Paylike, Barion, Simple Pay, stb. Mi  az oldalunkon a Stripe és a Paylike szolgáltatókkal dolgozunk.
  3. 2021. év eleje óta kötelező előírás, hogy minden bankkártyás fizetés csak a felhasználó jováhagyásával történhet meg (3D secure). Ez azt jelenti, hogy a levonás előtt neked személyesen jóvá kell hagyni a banki applikációddal vagy egy a bank által küldött SMS-sel a terhelést. Nem fogunk és nem is tudunk a beleegyezésed nélkül pénzt levonni a kártyádról. 

A megrendelés után az oktatóanyag moduljait itt az oldalon fogod elérni a saját jelszavaddal védett fiókodban, így könnyedén tudod nézni akár a TV-den, számítógépeden vagy a telefonodon, amikor neked alkalmas.

Bejelentkezés után meg fog jelenni a “TRÉNINGJEIM” menüpont és azon belül el fogod érni az Intelligens Kezdeményezést.

Ha bármi gond lenne az anyag elérésével, akkor csak jelezd ezt az ügyfélszolgálatunkon és segítünk megoldnai a problémát.

A “Megrendelés” gombra kattintva a pénztár oldalra kerülsz, ahol összegezzük neked, hogy mit vásárolsz és mennyiért! Ezen az oldalon a “Kuponkód” mezőbe tudod beírni a kuponkódodat. Ha az érvényes, az összegből a kedvezmény azonnal levonásra kerül.

A magánpraxisomban szinte csak nehéz esetekkel foglalkozom. 🙂 Volt például törpe növésű tanítványom, mozgássérült, de fél szemére vak is. Ha nekik sikerült, neked miért ne?

Ha mégsem működne neked élj a biztosított garanciával.

Close Menu
×
×

Cart