Mit írj a nőknek és hogyan folytAsd a beszélgetést?

előadás felvétel
(32 perc)

  • Előadás Magyarország legismertebb ismerkedési tanácsadójától.
  • Könnyen alkalmazható, praktikus tanácsok.
  • Intelligens módszerek, nem manipulatív trükkök és béna csajozódumák.

Letöltés

(Add meg a neved és az e-mail címed, és pár percen belül az e-mail fiókódban lesz a videó)

Ádám circle

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

RólAM

Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója, ismerkedési tanácsadó és coach. Több, mint 16 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással. Heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is. 

visszajelzés a munkámra

Már 2 lánnyal a randimegbeszélések folyamatban

⭐⭐⭐⭐⭐

Bakker nem tudom mit csináltatok velem, de folyamatos vadász üzemmódba kerültem. Már 2 lánnyal a randimegbeszélések folyamatban. Az utóbbi időben nálad lazább csávóval nem találkoztam. Mindig eszembe jutnak azok a dolgok amiket tanítottál. Szenzációsan jók! 😀

Köszönöm szépen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ennek az oktatóanyagnak a hatására pár héttel később sikerült összejönnöm a legelső barátnőmmel.

Fantasztikus tréning

⭐⭐⭐⭐⭐

Teljesen megváltoztatja a hozzáállásomat. Szépen össze van szedve az anyag és a kidolgozottság is tökéletes. Sokan vagyunk férfiak akik nem mernek megszólalni, vagy jön a cirip-cirip kínos csend, de a tréning után ez megszűnt és jókat beszélgetek.

Úgy gondolom iskolában kellene oktatni

⭐⭐⭐⭐⭐

Bevallom mikor megvettem az egyik anyagodat, azt hittem megmondod a 3 tuti tippet és lehet is menni ismerkedni… Nagyot tévedtem. Szerintem nagyon jól összeállított anyag ami sok mindenre kiterjed, olyan témákra és technikákra is, amelyekre nem is gondoltam. Nem csajozást tanítasz, hanem valóban kulturált ismerkedést. Sokat segít fejleszteni a kommunikációt illetve a félelmek és lefagyások kezelésére rendkívül jó tanácsaid vannak. Csak ajánlani tudom.

Close Menu
×
×

Cart