Ismerkedj, csajozz kínos csend és beégés nélkül!

Online tréning, ami megtanít hogy intelligens és vonzó nőkkel hogyan tudsz férfiasan ismerkedni és kommunikálni.

nap
óra
perc
másodperc

15% valentin-napi kedvezmény 02. 14. 23:59-ig

Az ismerkedés alapja a kommunikáció!

A legtöbb kliensem azzal keres meg, hogy ha el is tud kezdeni egy beszélgetést a számára vonzó nőkkel, akkor egy idő után nem tudja mit mondjon. Beüt a kínos csend vagy a nők egyszerűen unalmasnak tartják.

Az igazság sajnos az, hogy semmit nem fogsz tudni kezdeni a nőkkel sem ismerkedéskor, sem párkapcsolatban addig, amíg nem tudsz beszélgetni velük, vagy tudsz, de unalmasnak találnak…

14 éve tanítok férfiakat nőkkel ismerkedni. Most összeszedtem ennek a 14 évnek a tapasztalatát és tanulságát a kommunikációról és ezt rendszerbe szedtem neked. Ennek a végeredménye lett ez a tréning

a nőkkel való kommunikációról!

A tréningről írtátok

Vásárlói Vélemény
4,9 113 értékelés alapján
5 ★
92% 
104
4 ★
8% 
9
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
A
2024. 05. 04
Anonymous
HU HU

Nagyon hasznos információkat tartalmaz!

Bár még csak átfutottam, de úgy érzem hasznos lesz számomra! A kommunikációval vannak problémáim, ezért választottam ezt a tréninget! Biztos vagyok benne, ha rendesen áttanulmányozom segíteni fog!

A
2024. 05. 01
Attila
HU HU

Nagyon hasznos volt.

Mióta megkaptam az anyagot, jobban boldogulok a nőkkel. 🙂

R
2024. 04. 29
Ray
HU HU

Szuper anyag

Nagyon hasznos volt. Köszönöm

R
2024. 04. 20
Ray
HU HU

Szuper

Csak ajánlani tudom.

M
2024. 04. 18
Martin
Hungary Hungary

Szuper tréning

Hogyan legyél intelligens duma guru című tréninget vettem meg korábban. Most ujra elkezdtem megnézni a videókat és szerintem nagyon jól összefoglalja a lényeget. Segít abban, hogy mit ne csináljak egy ismerkedés során és hogyan építsem fel az ismerkedesi folyamatot. Időnként magára ismer az ember és van esély arra, hogy rájöjjön, hogy mit rontott el eddig.Nagyon gyakorlatias, ezért bátran ajánlom másoknak is !

R
2024. 04. 12
Ray
HU HU

Hasznos

Sok új dolgot tanultam az anyagbol, Csak ajánlani tudom minden korosztálynak.

K
2024. 04. 07
Karesz
HU HU

Érthető, lényegretörő ötletek. Lehet szemezgetni..

Tud adni megfogadhetó tanácsot.

Á
2024. 02. 18
Á.Tamás
HU HU

Nagyon hasznos volt.

A tréning jól felépített, könnyen értelmezhető. Sok kérdésre kaptam választ, hasznos tippeket, ötleteket amiket biztosan be fogok építeni a nőkkel való kommunikációm során. Úgy érzem, hogy ezek után könnyebben fog menni az ismerkedés, a kommunikáció. Köszi

EZ A tréning neked szól ha...

...mikor nőkkel próbálsz beszélgetni hamar "lefagysz" és a kínos csend megöli az ismerkedést.

...A NŐK nem írnak vissza CHATEN, VAGY ELőbb-utóbb elhal a beszélgetés.

...a nők nem nevetnek a vicceiden, humoros megjegyzéseiden.

...A nők unalmasnak találnak, nem tudod lekötni őket.

...értékes férfi vagy, de ezt nem tudod jól lekommunikálni.

...a nők hajlamosak flegmák vagy BUNKÓK lenni veled.

...GYAKRAN VAGY VISSZAHÚzódó és csendes egy társaságban.

...EZ AZ EGÉSZ Csajozás egy misztikum számodra ÉS NEM tudod, hogy MIKOR hogy nyilvánulj meg.

A tréning tartalma

 • Bevezetés
 • Alapok
 • Az ismerkedés piramis
 • Asszertív kommunikáció
 • Önirónia
 • Hanglejtések és testbeszéd
 • Mit csinálj ha lefagysz?
 • Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek?
 • Hogyan legyél humoros?
 • Hogyan mesélj történeteket?
 • Útravaló
 • Gyakorlati feladatok
 • Online ismerkedés modul

INGYENS bónuszok:

 • Bónusz #1: A csajozás és a párkapcsolat 10 legfontosabb szabálya
 • Bónusz #2: Szexchat példák elemzéssel

Hogyan kapod meg a tréninget?

1. MegveszEd

Kattints a lenti "Megrendelés" gombra. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, ahol a szokásos adatokat kell kitölteni (név, cím, e-mail, stb.). A tréning árát bankkártyával tudod kifizetni.

2. Belépsz

A vásárlás során automatikusan elkészül a fiókod. Az e-mail címeddel és a jelszavaddal bejelentkezel az Intelligens Ismerkedés oldalán, ugyanúgy ahogy például az e-mail vagy facebook fiókodba.

3. Lejátszod a vIDEÓKAT

Eléred az oktatóanyag videóit és még számos bónusz oktatóanyagot is.

100%-ban online videótréning

A megrendelés után az oktatóanyag moduljait itt az oldalon fogod elérni a saját jelszavaddal védett fiókodban, így bármikor könnyedén tudod nézni akár a TV-den vagy a telefonodon.

Időhatékony

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb ember elfoglalt és kevés az ideje, úgy állítottuk össze az anyagot, hogy egy modul átlagosan 15 perc hosszú legyen.

Könnyed és érthető stílus

Mellőzzük az érthetetlen szakszavak használatát, emellett a forgatás helyszíneit is úgy választottuk meg, hogy olyan legyen mintha egy baráttal beszélgetnél.

Miben más ez az oktatóanyag?

Nem Csajozószövegeket adunk a szádba!

Hiába mondod azokat a szavak szóról-szóra, amiket a nőknél sikeres férfiak szoktak… Ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne munkám… 🙂

“A jó mester nem azt mondja meg, hogy mit láss, hanem azt hogy hova nézz!” – tartja egy kínai közmondás. Mivel minden ember más, nem szövegeket és viselkedésmintákat adunk oda!

Itt azt mutatjuk meg, hogy a meglévő értékeidet hogyan tudod úgy kommunikálni és kihangsúlyozni, hogy lebilincselő legyél a nők számára.

EZ NEM EGY Pick Up artist (PUA) ANYAG

Az, hogy “megtanítunk hipnotikusan csábítani”, “egy nap után nőcsábász leszel”, “olvass a nők gondolataiban” ígéretek egyszerűen nem működnek! Azokról a logikusnak hangzó elméletekről, hogy egy nő fejében mikor mi játszódik le nem is beszélve… 

Például, aki ismer tudja, hogy a “shit test”-eket a világ legnagyobb marhaságának tartom! De ugyanez a helyzet a “cold reading”-gel, “negeléssel” és az egyéb trükkökkel is.

De tegyük fel, hogy ezek működnek… Még ekkor is a legfontosabb dolgot elfelejtik: HA NEM JÓK A KOMMUNIKÁCIÓS ALAPOK, AKKOR HIÁBA MINDEN TECHNIKA, TRÜKK és CSAJOZÓSZÖVEG. MERT EGY IDŐ UTÁN AZOK ELFOGYNAK!

Nem általános

Rengeteg kommunikációs tréning elérhető, amik általánosak. Például asszertív kommunikációról szólnak. Ebben a tréningben az asszertív kommunikáció csak egy modul a 11-ből. Itt a nőkkel való kommunikációra, ismerkedésre, randizásra és a párkapcsolatra fókuszálunk!

Például soha életemben nem láttam olyan oktatóanyagot, amiben a humort akár csak megpróbálták volna tanítani. Itt megtalálod a konkrét és pontos lemodellezését a humor 3 típusának.
Ádám circle

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

RólAM

Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója, ismerkedési tanácsadó és coach. Több, mint 14 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással. Heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is. Büszkén mondhatom, hogy évente 5-6 kliensem jegyzi el vagy veszi feleségül a barátnőjét.

Amellett, hogy magam is több ezer nőt megszólítottam és több száz randim volt, a klienseim ismerkedésének hétről-hétre szem- és fültanúja vagyok.  A legtöbb ember egy életen át nem lát annyi férfi-női interakciót, mint én egy hónapban. Az ebből származó gyakorlati tapasztalatokat szeretném neked itt átadni.

A tréning pontos tartalma

20887772_291e72a16336124030442e9a2c3b1e2a_wm

Bevezetés

Itt kapsz pár hasznos tippet, hogy hogyan tudj a lehető legmaximálisabban profitálni ebből az agyagból! A legtöbben a könyvek, oktatóanyagok, csak 10-20% hasznosítják. A bevezetőben elmondom, hogyan tudod 80-90%-át feldolgozni az anyagnak!

Alapszabályok

Minden ház építése az alapokkal kezdődik. Itt 4 gyakorlati tanácsot kapsz, ami meg alapozza a kommunikációdat! Illetve megtudhatod, hogy mi az oka annak, hogy sokan nem tudnak lányok előtt beszélni, és hogyan kezeld!

Az ismerkedés piramis

Több ezer leszólításom volt életemben, és több ezret láttam, valamint rengeteg emberrel beszéltem a hódításaikról, ismerkedési módszerükről, randikról. Észrevettem, hogy mind ugyanazon az elven működik. Ha ezt tudod, az ismerkedés már nem egy misztikus valami lesz, hanem egy logikus lépésekből álló rendszer! Hatalmas lépéselőnyben leszel a többi emberrel szemben, akik szerencsétlenül bénáznak a nőknél!

Asszertív kommunikáció

Sokan hallottak róla, de kevesen tudják definiálni pontosan, hogy mi az. Használni meg pláne. Itt pontosan elmondom, mi a lényege, mikor és hogyan használd jól ismerkedésben és párkapcsolatban, sőt akár munkahelyen is!

Önirónia

A kedvenc “fegyverem” randikon és ismerkedésben. Ha csak ezt az egyet megtanulod, garantálom, hogy már szimpatikusabb leszel a nők szemében, mint a férfiak 97%-a! A videóban ki is fejtem, hogy miért!

Hanglejtések

Nincs szükséged testbeszéd DVD-re és tanfolyamokra.  Csak 6 + 1 apró dolog van, amit a testbeszédről, és főleg a hanghordozásról tudnod kell. 20-30 perc alatt rengeteg könyvet, időt, és pénzt spórolhatsz meg, ha ezt a modult becsülettél végig hallgatod, és persze megcsinálod a feladatlapot hozzá

Mit csinálj ha lefagysz?

A leggyakoribb kérdés, amit állandóan kapok az emberektől: Mi van, ha lefagyok? Ebben a modulban való életben működő és kipróbált módszereket adok, hogy ne keljen ettől félned többet. Csak nehogy át ess a ló túloldalára, és az legyen a baj, hogy túl sokat beszélsz (ez is lehet probléma).

Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek?

Nem spoilerezek. Ez a rész kicsit kakukk tojás a többi modul között, de elkerülhetetlennek éreztem, hogy belevegyem! Azt is ki fogom fejteni a videóban, hogy miért.

Hogyan legyél humoros?

Nincs olyan férfi, vagy nő, aki tagadná a humor fontosságát, a másik nemnél. A legtöbben azonban sajnos azt hiszik, hogy a humor nem egy tanulható dolog! SÚLYOS TÉVEDÉS! A humor 3 fajtájáról, és azok használatáról fogok beszélni, amit hosszú évek munkája alatt modelleztem le stand up comedy showkból, vígjátékokból, illetve a társaságomban lévő “poénzsák” srácoktól, akikkel bulikban, utazások során találkoztam.

Hogyan mesélj történeteket?

Hasonlóan a humorhoz, erről is mindenki tudja, hogy nagyon fontos, sőt elkerülhetetlen kellék ahhoz, hogy jó társaság legyél. Mindenki irigykedik azokra az emberekre, akik jól tudnak történetet mesélni, és mindenki árgus szemekkel figyeli, amikor beszél. Itt az alkalom, hogy te is közéjük tartozz!

Útravaló

Itt pár tippet adok, hogyan tovább, ha már végig mentél az anyagon. Egy rövid modul a sikered bebiztosításáról!

Online ismerkedés

Ebben a modulban megkapsz egy olyan üzenet struktúrát, amit én és a klienseim is sikeresen használnak az internetes társkeresőkön. Mondani fogok jó pár példát nyitószövegekre és folytatásra. De FIGYELEM! Itt sem a copy-paste sablonszövegek a lényegek! Meg fogod tapasztalni, hogy sokkal jobban működik, ha magadra és a lányra szabod azt, amit mondani szeretnél. Ebben a modulban megmutatom, hogy ezt hogy csináld.

 • Elmondom, mi kell ahhoz hogy sikeres legyél társkeresőn, ha komoly kapcsolatot akarsz
 • Elmondom, mi kell ahhoz hogy sikeres legyél társkeresőn, ha kalandokat akarsz
 • Valós beszélgetés elemzéssel
 • Szexchat példa elemzéssel 

Gyakorlati feladatlap minden modulhoz

Ez nem csak egy elméleti tréning. A 11 modul mindegyikéhez egy gyakorlati feladatokkal teletűzdelt segédanyagot is kapsz, aminek az a célja, hogy rögtön fel tudd dolgozni az anyag 80-90%-át ellentétben a legtöbb könyvvel és oktatóanyaggal, aminek kutatások szerint csak 10-20%-át hasznosítják.

A feladatlapot kinyomtathatod de úgy készítettük el, hogy elektronikusan is könnyen bele tudj írni.

100% diszkréció

Az oldalunk SSL titkosítást használ az adataid védelméért. Senki nem fogja megtudni, hogy mit rendeltél és az online fizetés is teljesen biztonságos.

Nem csak magadon segítesz

A tréningből származó bevételünk 10%-át a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ajánljuk fel!

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett csak jelezd ezt és úgy tekintjük, mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

Megrendelés

11 MODULBÓL ÁLLÓ ONLINE TRÉNING, AMI MEGTANÍT MINDENT, AMI AHHOZ KELL, HOGY INTELLIGENS ÉS VONZÓ NŐKKEL vonzó férfiként tudj kommunikálni:

 • Bevezetés
 • Alapok
 • Az ismerkedés piramis
 • Asszertív kommunikáció
 • Önirónia
 • Hanglejtések és testbeszéd
 • Mit csinálj ha lefagysz?
 • Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek?
 • Hogyan legyél humoros?
 • Hogyan mesélj történeteket?
 • Útravaló
 • Gyakorlati feladatlap
 • Online ismerkedés modul

+ Bónuszok

Ha bármi miatt nem vagy elégedett jelezd ezt e-mailben, Facebookon vagy telefonon és úgy tekintjük mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

11 990 Ft

7 645 Ft

15% valentin-napi kedvezmény 02. 14. 23:59-ig

nap
óra
perc
másodperc

bÓNUSZOK A TRÉNING MEGVÁSÁRLÓINAK

bónusz #1

a CSAJOZÁS ÉS A PÁRKAPCSOLAT 10 LEGfONTOSABB SZABÁLYA

WEBINÁR FELVÉTEL (46 PERC)

bónusz #2

sZEXCHAT PÉLDÁK - elemzéssel

GYAKRAN ismételt kérdések

Ha további kérdésed van szívesen segítünk. Keress minket az hello@intelligensismerkedes.hu címen vagy az Intelligens Ismerkedés Facebook oldalán.
 1. Kattints a “Megrendelés” gombra.
 2. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, itt kitöltöd a szokásos adatokat, amik a megrendeléshez kellenek (név, cím, e-mail cím, stb.)
 3. Bankkártyás fizetéssel kifizeted a tréning árát.
 4. Pár percen belül elérhetővé válik számodra az anyag az oldalon a fiókodban. Ennek pontos részletiről e-mail-t is kapsz.

Jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a tréninget.

 

Ez ma a leggyorsabb és legbiztonságosabb online fizetési mód. Két online fizetési partnerrel dolgozunk:  Paylike Payment Zrt. és a Stripes. Mindkét szolgáltató a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló szervezet.

 

Ha nem tudod bankkártyás fizetéssel kifizetni a megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Indokolt esetben egyéni elbírálat alapján más fizetési mód is lehetséges.

 1. Először is, az oldalunkon SSL titkosítás van, mint a legtöbb  modern weblapon. Ez azt jelenti, hogy ha Te beírod a bankkártya adataidat, azt nem tudják megszerezni/lehallgatni, mert titkosítva közlekedik az Interneten. Az Intelligens Ismerkedés bankkártyaadatokat nem tárol és nem ad ki senkinek.
 2. A bankkártyádat nem mi, hanem hivatalos, a Magyar Nemzeti Bank által ellenőrzött fizetési szolgáltatók terhelik meg. Ilyen például a Stripe, Paylike, Barion, Simple Pay, stb. Mi  az oldalunkon a Stripe és a Paylike szolgáltatókkal dolgozunk.
 3. 2021. év eleje óta kötelező előírás, hogy minden bankkártyás fizetés csak a felhasználó jováhagyásával történhet meg (3D secure). Ez azt jelenti, hogy a levonás előtt neked személyesen jóvá kell hagyni a banki applikációddal vagy egy a bank által küldött SMS-sel a terhelést. Nem fogunk és nem is tudunk a beleegyezésed nélkül pénzt levonni a kártyádról. 

A megrendelés után az oktatóanyag moduljait itt az oldalon fogod elérni a saját jelszavaddal védett fiókodban, így könnyedén tudod nézni akár a TV-den, számítógépeden vagy a telefonodon, amikor neked alkalmas.

Bejelentkezés után meg fog jelenni a “TRÉNINGJEIM” menüpont és azon belül el fogod érni az Intelligens Kezdeményezést.

Ha bármi gond lenne az anyag elérésével, akkor csak jelezd ezt az ügyfélszolgálatunkon és segítünk megoldnai a problémát.

A “Megrendelés” gombra kattintva a pénztár oldalra kerülsz, ahol összegezzük neked, hogy mit vásárolsz és mennyiért! Ezen az oldalon a “Kuponkód” mezőbe tudod beírni a kuponkódodat. Ha az érvényes, az összegből a kedvezmény azonnal levonásra kerül.

A magánpraxisomban szinte csak nehéz esetekkel foglalkozom. 🙂 Volt például törpe növésű tanítványom, mozgássérült, de fél szemére vak is. Ha nekik sikerült, neked miért ne?

Ha mégsem működne neked élj a biztosított garanciával.

Megrendelés

11 MODULBÓL ÁLLÓ ONLINE TRÉNING, AMI MEGTANÍT MINDENT, AMI AHHOZ KELL, HOGY INTELLIGENS ÉS VONZÓ NŐKKEL vonzó férfiként tudj kommunikálni:

 • Bevezetés
 • Alapok
 • Az ismerkedés piramis
 • Asszertív kommunikáció
 • Önirónia
 • Hanglejtések és testbeszéd
 • Mit csinálj ha lefagysz?
 • Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek?
 • Hogyan legyél humoros?
 • Hogyan mesélj történeteket?
 • Útravaló
 • Gyakorlati feladatlap
 • Online ismerkedés modul

+ Bónuszok

Ha bármi miatt nem vagy elégedett jelezd ezt e-mailben, Facebookon vagy telefonon és úgy tekintjük mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

11 990 Ft

7 645 Ft

15% valentin-napi kedvezmény 02. 14. 23:59-ig

nap
óra
perc
másodperc
Close Menu
×
×

Cart