HOnnan tudod, hogy bejössz egy nőnek? - Avagy hogyan olvasd a női jeleket?

előadás felvétel
(25 perc)

  • 7 női jelzés, hogy felismerd azokat a nőket, akik akarnak tőled valamit.
  • Nem pazarold tovább az idődet olyan nőkre, akik igazából nem akarnak tőled semmit.
  • Csökkented a ghostingolás kockázatát.
  • Gyakorlatban könnyen alkalmazható, praktikus tanácsok.
  • Gyorsan feldolgozható terjedelem, csak lényegi információk.

Add meg az e-mail címed, hogy el tudjuk neked küldeni aZ E-BOOK-OT!

Miért kerül az előadás 890 ft-ba?

1. Szertnénk ha komolyan vennéd

Az internet tele van ingyenes anyagokkal és mi is számtalan ingyenes tartalmat tesztünk elérhetővé.

DE tapsztalatunk szerint az ingyenes infóknak nincsen elég súlya, a legtöbben nem veszik kellően komolyan, meg sem nézik.

Ha bármilyen minimális összeget fizetsz egy anyagért, akkor arra sokkal jobban odafigyelsz.

2. 890 ft mindenki számára elérhető

Sajnos Magyarországon sokan olyan helyzetben vannak, hogy nagyon nagy szükségük lenne ezekre az infókra, de nincsenek forrásaik az ilyen jellegű önképzésre. (Én is jártam ebben a cipőben.)

Ezt az anyagot szó szerint egy sör áráért megkapod.

Ez egy olcsó, könnyen feldolgozható, de rendkívül  gondosan összeállított anyag!

Hogyan kapod meg az előadást?

1. MegveszEd

Kattints a "Kosárba teszem" gombra. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, ahol a szokásos adatokat kell kitölteni (név, cím, e-mail, stb.). Az e-book árát bankkártyával tudod kifizetni.

2. Megkapod e-mail-ben

A vásárláskor megadott e-mailcímre kiküldjük az előadás felvételét. Ha nem találod, kérlek nézz szét a promóciók és a spam mappán is! Ha továbbra sem találod, jelezd nekünk és megoldjuk.

296108_461596807267720_112160375_n

RólAM

Üdvözöllek! Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója, ismerkedési tanácsadó és coach. Több, mint 16 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással, heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is.

Csapatommal azért hoztuk létre az Intelligens Ismerkedést, hogy a lehető legjobb segítséget adhassuk férfitársainak a nőkkel kapcsolatos céljaik elérésében, mert – és erről sajnos meg vagyok győződve – a társadalom, a romantikus filmek és a sok PUA mozgalom nagyon nem abba az irányba viszi a férfiakat, amilyenbe kéne. És ez egyik nemnek sem tesz jót!

100% diszkréció

Az oldalunk SSL titkosítást használ az adataid védelméért. Senki nem fogja megtudni, hogy mit rendeltél és az online fizetés is teljesen biztonságos.

Nem csak magadon segítesz

Mindenkori bevételünk 10%-át a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ajánljuk fel!

visszajelzés a munkámra

Már 2 lánnyal a randimegbeszélések folyamatban

⭐⭐⭐⭐⭐

Bakker nem tudom mit csináltatok velem, de folyamatos vadász üzemmódba kerültem. Már 2 lánnyal a randimegbeszélések folyamatban. Az utóbbi időben nálad lazább csávóval nem találkoztam. Mindig eszembe jutnak azok a dolgok amiket tanítottál. Szenzációsan jók! 😀

Köszönöm szépen

⭐⭐⭐⭐⭐

Ennek az oktatóanyagnak a hatására pár héttel később sikerült összejönnöm a legelső barátnőmmel.

Fantasztikus tréning

⭐⭐⭐⭐⭐

Teljesen megváltoztatja a hozzáállásomat. Szépen össze van szedve az anyag és a kidolgozottság is tökéletes. Sokan vagyunk férfiak akik nem mernek megszólalni, vagy jön a cirip-cirip kínos csend, de a tréning után ez megszűnt és jókat beszélgetek.

Úgy gondolom iskolában kellene oktatni

⭐⭐⭐⭐⭐

Bevallom mikor megvettem az egyik anyagodat, azt hittem megmondod a 3 tuti tippet és lehet is menni ismerkedni… Nagyot tévedtem. Szerintem nagyon jól összeállított anyag ami sok mindenre kiterjed, olyan témákra és technikákra is, amelyekre nem is gondoltam. Nem csajozást tanítasz, hanem valóban kulturált ismerkedést. Sokat segít fejleszteni a kommunikációt illetve a félelmek és lefagyások kezelésére rendkívül jó tanácsaid vannak. Csak ajánlani tudom.

GYAKRAN ismételt kérdések

Ha további kérdésed van szívesen segítünk. Keress minket az hello@intelligensismerkedes.hu címen vagy az Intelligens Ismerkedés Facebook oldalán.

Jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni az anyagot.

Ez ma a leggyorsabb és legbiztonságosabb online fizetési mód. Két online fizetési partnerrel dolgozunk:  Paylike Payment Zrt. és a Stripes. Mindkét szolgáltató a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló szervezet.

  1. Először is, az oldalunkon SSL titkosítás van, mint a legtöbb  modern weblapon. Ez azt jelenti, hogy ha Te beírod a bankkártya adataidat, azt nem tudják megszerezni/lehallgatni, mert titkosítva közlekedik az Interneten. Az Intelligens Ismerkedés bankkártyaadatokat nem tárol és nem ad ki senkinek.
  2. A bankkártyádat nem mi, hanem hivatalos, a Magyar Nemzeti Bank által ellenőrzött fizetési szolgáltatók terhelik meg. Ilyen például a Stripe, Paylike, Barion, Simple Pay, stb. Mi  az oldalunkon a Stripe és a Paylike szolgáltatókkal dolgozunk.
  3. 2021. év eleje óta kötelező előírás, hogy minden bankkártyás fizetés csak a felhasználó jováhagyásával történhet meg (3D secure). Ez azt jelenti, hogy a levonás előtt neked személyesen jóvá kell hagyni a banki applikációddal vagy egy a bank által küldött SMS-sel a terhelést. Nem fogunk és nem is tudunk a beleegyezésed nélkül pénzt levonni a kártyádról. 

A megrendelés és sikeres fizetés után e-mailben kiküldjük neked az anyagot. Ha nem találod, kérlek nézz szét a promociók és a spam mappáidban is. Ha mégsem kaptad volna meg, csak jelezd nekünk és segítünk.

Close Menu
×
×

Cart