15% Évindító kedvezmény január 24. 23:59-ig

nap
óra
perc
másodperc

Intelligens Barátnőszerzés

Online tréning, ami megmutatja, hogy hogyan juss el egy nővel az első "Szia"-tól kapcsolatig vagy kalandig

Akkor Is Ha

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Zárva vannak a pub-ok és szórakozóhelyek

Csak maszkban lehet kilépni az utcára

Kijárási korlátozás van

Az interneten fellelhető vagy ismerősöktől kapott “csajozási tanácsok” ellenére sokaknak nehezen megy, hogy barátnőt találjanak és a nőkkel kapcsolatos egyéb vágyaikat elérjék.​

Az évek alatt több száz kliensem volt, akik ugyanazokkal a nehézségekkel küzdöttek, mint én, amikor elkezdtem ezt az egész ismerkedés dolgot. Voltak közöttük milliomos cégvezetők, akiknek a francia Riviérán volt házuk, volt aki Afrikába ment borászkodni, volt 190 cm magas jóképű olimpikon, fiatalok, középkorúak, idősek, gazdagok, szegények, nagydumások és hallgatagok… 

Egy dolog azonban közös volt mindegyikükben: 

A számukra vonzó nőkkel nem tudtak kapcsolatot kialakítani. Nem  jutottak el sem szexig, sem párkapcsolatig!

Az elmúlt hónapok intézkedései, a mozgásunk korlátozása, a maszkviselés pedig még inkább megnehezíti az ismerkedést… És ki tudja meddig fog ez tartani…

Ez egy átfogó oktatóanyag arról, hogy hogyan juss el intelligens módon, trükkök és manipulatív módszerek nélkül egy számodra vonzó nővel kezdeményezéstől kapcsolatig

1. modul
Személyiség fejlesztés

Válságkezelés, tudatalatti korlátozó hiedelmeid kiiktatása és a női-férfi kapcsolatok dinamikájának megértése.

2. modul
Online ismerkedés

A társkereső profilod kialakításától a randira hívásig.

3. modul
Személyes "NAPPALI" ismerkedés

Boltban, utcán, plázában vagy napközben amíg teszed a dolgod. Maszkos szituációkat tartalmazó változat!

4. modul
Randizás

Hogy és hova hívd el? Miről beszélgess és mikor csókold meg? Randizás személyesen vagy kamerán keresztül.

Rejtett Kamerás Felvételek
és példák

Rejtett kamerás felvételek és chat beszélgetések.

Gyakorlatok

Minden modulhoz gyakorlati feladatok tartoznak a sikered bebiztosítására. Fontosabb, mint az elmélet!

EZ A tréning neked szól ha...

...A számodra vonzó nők gyakran visszautasítják a kezdeményezésed.

...a nők nem írnak vissza, vagy előbb utóbb elhal a beszélgetés és eltűnik a lány.

...nem tudod, hogy folytasd a beszélgetést úgy, hogy a lány izgalmasnak és érdekesnek találjon.

...már idősebb vagy és végre szeretnél egy normális párkapcsolatot.

...csak egy szép és intelligens barátnőt szeretnél.

...Vagy HA sok kalandot akarsz.

"Nők és férfiak ezekben az időkben is szeretnének kapcsolatokat kialakítani. Ez nem szűnt meg, ebben biztos lehetsz!
Sőt... A nők most még jobban vágynak egy partnerre, mint korábban. Főleg olyanra, aki jól tudja kezelni ezt a helyzetet..."

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

Online videótréning örökös hozzáféréssel

A tréning egy online videóanyag. A telefonodon, számítógépeden vagy a TV-den is végignézheted, akkor és ahányszor csak szeretnéd. 

Vásárlás után elkészül a hozzáférésed. Az e-mail címeddel és a jelszavaddal be tudsz majd jelentkezni az oldalra és eléred az anyagot. Vásárlás után minden lépés egyértelmű lesz.

Rejtett kamerás videók és chat beszélgetések

Az anyag tartalmaz rejtett kamerás videókat, ahol végigkövetheted az elméletben elhangzott módszereket gyakorlatban alkalmazva. Ezen kívül online társkeresőről kimásolt  beszélgetéseket is tartalmaz a tréning.

GyakorlatOK minden modulhoz

Ez nem csak egy elméleti tréning. A modulok mindegyikéhez egy gyakorlati feladatokat tartalmazó segédanyagot is kapsz, aminek az a célja, hogy rögtön el tudd sajátítani az anyag 80-90%-át ellentétben a legtöbb könyvvel és oktatóanyaggal, aminek kutatások szerint csak 10-20%-át hasznosítják.

A feladatlapokat kinyomtathatod, de úgy készítettük el, hogy elektronikusan is könnyen bele tudj írni.

Rólunk írtátok

Vásárlói Vélemény
4,9 208 értékelés alapján
5 ★
93% 
193
4 ★
7% 
15
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
NK
2023. 01. 05
Norbert K.
HU HU

Jól használható információk és sok hasznos videó

Sokat adott a tréning azzal kapcsolatban hogy hogyan tudok nőkkel kommunikálni úgy hogy érdekes és vonzó legyek a számukra. Szinte azonnal a hasznomra vált minden itt megszerzett tudás.

NG
2023. 01. 05
Négyesi G.
HU HU

Van benne reláció

Még nem tudtam próbát tenni de látok benne fantáziát!

NB
2022. 12. 18
Norbert B.
Hungary Hungary

Nagyon hasznos az anyag

Ádámot nagyon hitelesnek találom, hasznos az anyag, Tetszik hogy elrugaszkodik a PUA dolgoktól, sokszor oltja is azt, és egy sokkal hétköznapibb megvilágításba helyezi a dolgokat. Nem kell túltolni, csak be kell tartani bizonyos lépéseket, támpontokat.

NT
2022. 12. 16
Novák T.
Hungary Hungary

Kiváló anyag.

Nagyon tetszik, főleg az, hogy Ádám szembesít a hibáimmal, hiszen a sikeres ember igenis képes tanulni saját hibáiból. Az egyész anyag nagyon jól van felépítve tetszenek a rejtett kamerás felvételek, tetszik hogy Ádám lépésről lépésre végigvezet az ismerkedés folyamatán, fontos hogy legyen neked mentorod, vagy akár coachod. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

PL
2022. 12. 08
Péter L.
Hungary Hungary

Hiánypótló 🙂

Nagyon jó, nem győzöm jegyzetelni a sok okosságot 🙂 Mást tréningeket mondjuk nem nagyon ismerek, ez szembejött valahol, aztán itt le is ragadtam.

ZG
2022. 12. 03
Zoltán G.
Hungary Hungary

Sokat nőtt az önbecsülésem

Eddig egészen más szemmel néztem az ismerkedésre. Sokminden változott. A látasmódom és az önbecsülésem is az ismerkedés terén. Csak ajánlani tudom, mert ez az tananyag tényleg véglegesen átváltoztat. De pozitív irányba.

AZ
2022. 12. 03
Attila Z.
Hungary Hungary

Ádám videói nagyon hasznosak rengeteg igazság van benne

Nagyon jó sokat tanultam eddíg a videókból

A
2022. 12. 03
Anonymous
HU HU

Nagyon tartalmas

A rendszerbe szedést hiányolom. Nincs kronológikus felépítetség, kicsit ilyen adhoc jellegüen jönnek a videók.

Untitled Design (1)

Wieszt Ádám
ismerkedési tanácsadó, coach

RólAM

Wieszt Ádám vagyok az Intelligens Ismerkedés társalapítója, ismerkedési tanácsadó és coach. Több, mint 14 éve foglalkozom ismerkedés-oktatással. Heti 20 kliensnek főállásban személyesen oktatok, akik között voltak már olimpikonok,  üzletemberek, de informatikusok és tanárok is. Büszkén mondhatom, hogy évente 5-6 kliensem jegyzi el vagy veszi feleségül a barátnőjét.

Amellett, hogy magam is több ezer nőt megszólítottam és több száz randim volt, a klienseim ismerkedésének hétről-hétre szem- és fültanúja vagyok.  A legtöbb ember egy életen át nem lát annyi férfi-női interakciót, mint én egy hónapban. Az ebből származó gyakorlati tapasztalatokat szeretném neked itt átadni.

IsmerkedNi ilyenkor?

A mindennapi munkám során azt tapasztaltam, hogy azok az ügyfeleim, akik már ügyessé váltak a csajozásban, azoknak most sokkal-sokkal jobban megy, akiknek pedig eddig is nehezen ment, azoknak most végkép semmi nem jön össze. Vajon mi a különbség? Mit csinálnak egyesek jól, mások rosszul, ami most ennyire kiütközik?  Azt vettem észre, hogy jellemzően nem az jelenti a problémát, hogy megváltoztak a körülmények, hanem abban van kulcs, hogy Te mit gondolsz a megváltozott körülményekről. 

Hiszen nők és férfiak ezekben az időkben is szeretnének kapcsolatokat kialakítani. Ez nem szűnt meg, ebben biztos lehetsz!

Sőt... A nők most még jobban vágynak egy partnerre, mint korábban. Főleg olyanra, aki jól tudja kezelni ezt a helyzetet...

Az elmúlt hónapokat azzal töltöttem, hogy bebizonyítsam, hogy ebben a kaotikus időszakban is rengeteg lehetőség van barátnőt találni és hogy rájöjjek, mik azok a belső gátak, amelyek megnehezítik az emberek előrehaladását a magánéletükben.

Ebben az anyagban összeszedtem azokat a módszereket, amik nekem és a klienseimnek is a legjobban működtek az elmúlt időszakban. A helyzet belső kezelésén át a gyakorlati kérdésekig (pl. hogy és hova hívd a lányt randira) mindent megtalálsz ebben a tréningben.

A tréning pontos tartalma

Bevezetés

Ebben a részben bemutatom neked, hogy tudod maximálisan kihasználni ezt az oktató anyagot. A legtöbben a könyvek, oktatóanyagok csak 10-20% hasznosítják! Itt elmondom, hogyan tudod maximálisan a hasznodra fordítani a tréninget.

Hogyan fogd fel a válságokat – mint amilyen ez is – és  hogyan kezeld őket. Megbeszéljük azt is, hogy mikor milyen ismerkedési formát válassz, hogy elérd a vágyott célt a magánéletedben. 

1. Modul
Ismerkedés MINDSET

Ebben a modulban elmondom, hogy mi a valódi oka annak, hogy egyes férfiaknak nehezen megy az ismerkedés, míg mások gond nélkül találnak maguknak barátnőt. A gyakorlatok segítségével kiiktatjuk korlátozó hiedelmeidet a nőkkel és a férfiassággal kapcsolatban.

Nincs szükséged “női jelek” fürkészésére és gondolatolvasásra. Átvesszük azt a 10 legfontosabb szabályt, melyek segítségével 100%-osan megérted a férfi-női kapcsolatok dinamikáját.

2. Modul
Online Ismerkedés

 • Miért a netes ismerkedés?
 • Hány és milyen fényképed legyen fent a társkeresőn?
 • Hogyan csináld ezt meg otthon, profi fotós nélkül úgy, hogy még jobban is működjön?
 • Mit írj a nyitó levélben?
 • Hogyan folytasd?
 • Hogyan hívd el randira?

Ezeket a kérdéseket mind átbeszéljük, illetve kapsz valós társkereső-beszélgetéseket és chateléseket, amiket én és a már nőknél sikeres klienseim folytattak.

3. Modul
Személyes "Nappali" ismerkedés

Hogyan ismerkedj utcán, boltban, plázában, vagy bármikor nap közben, amikor teszed a dolgod. A legtöbb kliensem ezt az ismerkedési módot választja. Erről egy önálló 2 napos tréninget is lehetne tartani, de itt most összefoglalom neked  a legjobban működő módszereket. Hogy  csináld, mit mondj és hogyan vidd tovább randira? A maszkos szituációkat is átvesszük.

Rejtett kamerás videókon bemutatjuk, hogy hogy is néz ki mindez a gyakorlatban.

4. Modul
Randizás

 • Milyen egy jó randi?
 • Hova vidd a lányt?
 • Hova ne vidd semmiképp?
 • Hogyan randizz kamerán keresztül?
 • Miről beszélgessetek és mikor csókold meg?

Ezeket a kérdéseket fogjuk átbeszélni. Kapni fogsz egy prémium webinártfelvételt és egy külön részben átbeszéljük a koronahelyzetre vonatkozó dolgokat.

Megrendelés

Intelligens Barátnőszerzés - Online Program

ONLINE TRÉNING, AMI MEGMUTATJA, HOGY HOGYAN JUSS EL EGY NŐVEL AZ ELSŐ “SZIA”-TÓL KAPCSOLATIG VAGY KALANDIG​

1. modul
Személyiség fejlesztés

2. modul
Online ismerkedés

3. modul
Személyes "NAPPALI" ismerkedés

4. modul
Randizás

Rejtett Kamerás Felvételek
és példák

Gyakorlatok

19 900 ft

nap
óra
perc
másodperc

16 920 ft

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett csak jelezd ezt 28 napon belül és úgy tekintjük, mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

100% diszkréció

Az oldalunk SSL titkosítást használ az adataid védelméért. Senki nem fogja megtudni, hogy mit rendeltél és az online fizetés is teljesen biztonságos.

GYAKRAN ismételt kérdések

Ha további kérdésed van szívesen segítünk. Keress minket az hello@intelligens-simerkedes.hu címen, vagy az Intelligens Ismerkedés Facebook oldalán.
 1. Kattints a “Megrendelés” gombra.
 2. Ezután a pénztár oldalra kerülsz, itt kitöltöd a szokásos adatokat, amik a megrendeléshez kellenek (név, cím, e-mail cím, stb.)
 3. Bankkártyás fizetéssel (Paylike Payment Zrt. által teljesen biztonságosan, titkosítással lebonyolítva) kifizeted a tréning árát.
 4. Pár percen belül elérhetővé válik számodra az anyag az oldalon a fiókodban. Ennek pontos részletiről e-mail-t is kapsz.

Jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a tréninget.

 

Ez ma a leggyorsabb és legbiztonságosabb online fizetési mód. Az online fizetési partnerünk a Paylike Payment Zrt., amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Ha nem tudod bankkártyás fizetéssel kifizetni a megrendelésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Indokolt esetben egyéni elbírálat alapján más fizetési mód is lehetséges.

A megrendelés után az oktatóanyag moduljait itt az oldalon fogod elérni a saját jelszavaddal védett fiókodban, így könnyedén tudod nézni akár a TV-den, számítógépeden vagy a telefonodon, amikor neked alkalmas.

A “Megrendelés” gombra kattintva a pénztár oldalra kerülsz, ahol összegezzük neked, hogy mit vásárolsz és mennyiért! Ezen az oldalon a “Kuponkód” mezőbe tudod beírni a kuponkódodat. Ha az érvényes, az összegből a kedvezmény azonnal levonásra kerül.

A bankkártya adataidat nem tároljuk le és nem is adjuk ki illetékteleneknek! Az oldalunk a Paylike bankkártyás fizetéseket kezelő rendszerrel bonyolítja le a fizetéseket.

A Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni.

A szolgáltatást nyújtó Paylike Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A magánpraxisomban szinte csak nehéz esetekkel foglalkozom. 🙂 Volt például törpe növésű tanítványom, mozgássérült, de fél szemére vak is. Ha nekik sikerült, neked miért ne?

Ha mégsem működne neked élj a biztosított garanciával.

Megrendelés

Intelligens Barátnőszerzés - Online Program

ONLINE TRÉNING, AMI MEGMUTATJA, HOGY HOGYAN JUSS EL EGY NŐVEL AZ ELSŐ “SZIA”-TÓL KAPCSOLATIG VAGY KALANDIG​

1. modul
Személyiség fejlesztés

2. modul
Online ismerkedés

3. modul
Személyes "NAPPALI" ismerkedés

4. modul
Randizás

Rejtett Kamerás Felvételek
és példák

Gyakorlatok

19 900 ft

nap
óra
perc
másodperc

16 920 ft

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett csak jelezd ezt 28 napon belül és úgy tekintjük, mintha meg sem vetted volna a tréninget. Kérdés nélkül visszakapod az árát!

100% diszkréció

Az oldalunk SSL titkosítást használ az adataid védelméért. Senki nem fogja megtudni, hogy mit rendeltél és az online fizetés is teljesen biztonságos.

Close Menu
×
×

Cart

A 3 legfontosabb szabály a gyönyörű és intelligens nők meghódításához

e-book

490 ft helyett most megkapod

add meg az e-mail címed, hogy el tudjuk küldeni