Rejtett-kameras-felvétel
Wieszt Ádám

Wieszt Ádám

ismerkedési tanácsadó, coach

Ismeretlen lány megszólítása, telefonszámszerzés és randi egyeztetés

Miért javaslom rengeteg ügyfelemnek a spontán, nappali ismerkedést?

1. Váratlan! Ellentétben az éjszakai szórakozóhelyes ismerkedéssel az utcán nem számítanak leszólításra. Nem is gondolnád, ez mekkora lépéselőnyt jelent.

2. Sokkal szebb nőknél lehet itt esélyed! Az egyik ügyfelem gyakran mondja: A nappali ismerkedés ott kezdődik, ahol az internet és az éjszaka véget ér. Itt sokan modellekkel, szépségversenyzőkkel randizgatnak, akiknél neten, vagy éjszaka semmi, vagy csak nagyon kevés esélyed lenne! Ezt bárki megerősítheti! Legtöbbek számára ez a legfőbb vonzereje a nappalnak!

3. Sokkal kedvesebbek a lányok! A legrosszabb dolog, amit itt kaphatsz, a “bocs, de van barátom”, vagy a “bocs, de sietek”!

4. Stabilabb párkapcsolat! Azok a párok akik nappali ismerkedésben találkoztak, sokkal stabilabbak, mert a lány szemében már elejétől fogva benne van, hogy te egy igazi férfi vagy, mert ha nem lennél, nem így közelítetted volna meg őt. Ez egy erős pozitív pre-koncepciót ad a lánynak!

5. Gyors! Egy két perc alatt le tudtok beszélni egy találkozót, és el tudod kérni a telefonszámát!

6. Sokkal kényelmesebb! Nem kell hajnalig buliznod, egy hangos, zsúfolt helyen!

7. Olcsóbb! Akár egy egész napot is eltölthetsz, utcákon, bevásárlóközpontokban, nagyobb tereken, ismerkedés közben, úgy hogy egy forintodba sem kerül!

8. Személyes! Az egyik legnagyobb panasz (számomra is) a netes ismerkedésben az, hogy nagyon gyakran teljesen máshogy néznek ki a csajok élőben mint képeken! Itt azonnal láthatod a nőt mielőtt odamennél, és eldöntheted, hogy tetszik-e vagy nem!

Megosztás

Share on facebook
Close Menu
×
×

Cart

A 3 legfontosabb szabály a gyönyörű és intelligens nők meghódításához

e-book

490 ft helyett most megkapod

add meg az e-mail címed, hogy el tudjuk küldeni